aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Αλόνα Μπαρκάτ έστειλε μήνυμα στον Μίχα για δωρεάν μετεγγραφή

Η Αλόνα Μπαρκάτ έστειλε μήνυμα στον Μίχα για δωρεάν μετεγγραφή

Nτορ Μίχα θέλουν, δωρεάν τον θέλουν! Οι μεγάλες ομάδες του Ισραήλ είναι στα πόδια του μεσοεπιθετικού της Ανόρθωσης, καθώς αν πιστέψουμε τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας Χάποελ Μπερ Σεβά και Μακάμπι Χάιαφα εδώ και καιρό έχουν στο «ραντάρ» τον 29χρονο επιτελικό μέσο της «Κυρίας».

Οι επιδόσεις του Μίχα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελούν διαπιστευτήρια για την αξία του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού. Άλλωστε, εάν δεν ήταν η πολύκροτη ιστορία με τα ανήλικα κορίτσια ούτε ο Μίχα, ούτε και ο Ατζίλι θα οδηγούνταν στην πόρτα εξόδου. Στη γειτονική χώρα θεωρούν περισσότερο από δεδομένο τον επαναπατρισμό του το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Μίχα με την Ανόρθωση είναι διετούς διάρκειας, δηλαδή έχει ισχύ έως το Καλοκαίρι του 2022. Όμως, κατόπιν επιθυμίας του ιδίου μπήκε όρος αποχώρησης στο τέλος της πρώτης σεζόν, δηλαδή του Καλοκαίρι του 2021, έναντι 100.000 ευρώ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ οι εκπρόσωποι των Χάποελ Μπερ Σεβά και Μακάμπι Χάιφα έχουν «παγώσει» τις επαφές με τον εκπρόσωπο του Μίχα με την ελπίδα ότι στο τέλος της σεζόν δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τα 100.000 ευρώ στην Ανόρθωση.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα sport1.maariv.co.il, σημειώνει ότι η πρόεδρος της Χάποελ Μπερ Σεβά, Αλόνα Μπαρκάτ έχει διαμηνύσει στον εκπρόσωπο του Μίχα ότι είναι διατεθειμένη να καλύψει το ποσό το συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, αλλά όχι να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς των 100.000 ευρώ. Φήμες περί αποχώρησης του Μίχα υπήρχαν και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά επισήμως δεν προέκυψε καμία πρόταση απόκτησής του, πέραν ενός διερευνητικού τηλεφωνήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ