aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ΑΕΛ ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό

Η ΑΕΛ ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό

Η ΑΕΛ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς θα επισκευθεί αύριο Τετάρτη (7/12 – 10:45) την Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού στην οργανωμένη προσπάθεια που άρχισε κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Με σύνθημα “Dont be a Bully – Be a friend” συνεχίζονται οι επισκέψεις σε σχολεία της Λεμεσού πάντα σε συνεργασία με το ίδρυμα “ΚΕΠΑΚΥ – Ανδρέας Σοφοκλέους” με στόχο την επιμόρφωση όλων γύρω από το θέμα του bullying.

Θυμίζουμε ότι το Σωματείο της ΑΕΛ έχει ήδη επισκεφθεί το Λύκειο Αγίου Ιωάννη, το Λύκειο Αγίου Αντωνίου και αύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου την Α’ Τεχνική Σχολή, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί κι άλλες επισκέψεις για τις επόμενες εβδομάδες.

Η ψυχολόγος των γαλαζοκιτρίνων θα μιλήσει με τα παιδιά για το θέμα του Bullying, ακολούθως θα δεχθεί ερωτήσεις, όπως σε ενδεχόμενες ερωτήσεις θα απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές καθώς και αθλητές άλλων τμημάτων του Σωματείου της ΑΕΛ που θα τους συνοδεύσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ