aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH «κατάρα» μετά τον Αρούς συνεχίζει να κυνηγά την Ανόρθωση

H «κατάρα» μετά τον Αρούς συνεχίζει να κυνηγά την Ανόρθωση

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Αριέλ Αρούς αποφάσιζε να απορρίψει την πρόταση της Ανόρθωσης με τη δικαιολογία ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης, στην ομάδα της Αμμοχώστου «πονοκεφάλιασαν».

Δεν ήταν δα και το ευκολότερο πράγμα να βρεις ισάξιο τερματοφύλακα που θα… γεμίσει τα γάντια του Ισραηλινού, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του περσινού πρωταθλήματος. Η απόφαση του Ρόνι Λέβι για τον αντικαταστάτη του Αρούς ήταν ο Μάριο Φελγκέιρας.

Ο Πορτογάλος κίπερ στα παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν εντυπωσίασε και δέχθηκε κριτική για δύο σοβαρά λάθη στο φιλικό προετοιμασίας με τον Ερμή που ακολούθησε του εφιαλτικού αποκλεισμού από την Λάτσι.

Πριν καλά-καλά προλάβει να κριθεί ο Φελγκέιρας η ατυχία του κτύπησε την πόρτα. Τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα η Ανόρθωση να μην τον εγγράψει στο δυναμικό της και να προχωρεί εσπευσμένα στην απόκτηση του Ιβάν Βάρκιτς.

Ο Κροάτης ναι μεν δεν ξεχώρισε, αλλά ούτε μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η αγωνιστική κατρακύλα της «Κυρίας» έχει υπαίτιο αυτόν. Ο Βάργκιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό πριν την προπόνηση της Τετάρτης και δεν προπονήθηκε.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου επικρατεί αγωνία για την κατάσταση της υγείας του, καθώς πρόκειται για ευαίσθητο σημείο και η ζημιά θα διαφανεί τις επόμενες μέρες. Εφόσον δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ υπάρχουν οι επιλογές των Δημήτρη Δημητρίου και Ντέιβιντ Στέμερ.

Στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα αγωνίστηκε ο νεαρός Κύπριος κίπερ, έχοντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ