aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γκρεμοτσάκισε» την Γρανάδα η Αλαβές!

«Γκρεμοτσάκισε» την Γρανάδα η Αλαβές!

Η Αλαβές επικράτησε της Γρανάδα 3-1 και την έχωσε ακόμα πιο βαθιά στο… χώμα, αφού μοιράζεται τον «πάτο» της βαθμολογίας με την Οσασούνα. Δεύτερη νίκη για την Αλαβές που εντυπωσιάζει, φιγουράροντας στην δεκάδα της Λα Λίγκα!

Το ματς

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν στο 16’ για την Γρανάδα, με τον Μπουένο να παίρνει μια πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Αλαβές.

Στο 23’ μια σέντρα ακριβώς έξω από την περιοχή και σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ θα κοπεί από έναν αμυντικό.

Στο 37’ ο Ντέιβερσον βρήκε τα δίχτυα της Γρανάδα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε μετά από σφύριγμα του ρέφερι για χέρι.

Στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης της Αλαβές πήρε μια υπέροχη πάσα μέσα στην περιοχή και έχασε μια χρυσή ευκαιρία. Το σουτ που έκανε πήγε στο κέντρο της εστίας, αλλά ο τερματοφύλακας έκοψε ωραία την προσπάθεια του.

Στο 53’ η Αλαβές άνοιξε το σκορ, με τον Καμαράσα να περνά την μπάλα στον Μέντες στην άκρη της περιοχής και αυτός με τη σειρά του την έστειλε στην κάτω δεξιά γωνία με σπουδαία προσπάθεια, γράφοντας το 1-0.

Δέκα λεπτά μετά ο Βέσο έχασε καλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα «ίσια», αφού έκανε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λόγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πατσέκο.

Στο 66’ η Αλαβές έκανε το 2-0, με τον Καμαράσα να εκμεταλλεύεται ένα απίστευτο λάθος της άμυνας της Γρανάδα και να βρίσκει τα δίχτυα της για το 2-0.

Στο 79’ η Γρανάδα κατάφερε να μειώσει σε 2-1, αφού ο κράβετς βρήκε τα δίχτυα της Αλαβές, μετά από πάσα του Περέιρα.

Τρία λεπτά μετά ο Κράβετς βρέθηκε στο «τσακ» να ισοφαρίσει, αφού έκανε ένα πολύ καλό σουτ προς την αριστερή γωνία της Αλαβές, αλλά ο Πατσέκο απέκρουσε υποδειγματικά.

Στο 86’ ο Ιμπάι έχασε μια τεράστια ευκαιρία! Οι οπαδοί είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν καθώς εξαπέλυσε ένα σουτ από την άκρη της περιοχής μετά από μια έξοχη ατομική προσπάθεια, η μπάλα πήγε προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο Οτσόα έκανε μια καθοριστική επέμβαση!

Στις καθυστερήσεις ο Ντέιβερσον αποτελείωσε την Γρανάδα, αφού «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 3-1.

Έτσι η Αλαβές πήρε το δεύτερο τρίποντο της στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην 9η θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ η Γρανάδα μοιράζεται την τελευταία θέση με την Οσασούνα, έχοντας μόλις δύο βαθμούς σε έξι αγωνιστικές!

ΑΛΑΒΕΣ: (Πελεγκρίνο), Πατσέκο, Ερνάντες, Αλέξις, Λαγκουάρντια, Κίκο, Γιορέντε, Τόρες, Καμαράσα (86’ Κρτσίσιτς) , Ιμπαΐ (92’ Γκαρσία), Ντέϊβερσον, Μέντες (84’ Πινέδο)
ΓΡΑΝΑΔΑ: (Χέμεθ), Οτσόα, Τίτο, Βέσο, Άγκμπο, Σίλβα, Κρχιν (76’ Κουένκα), Μαρκέθ, Γκονσάλες, Μπουένο (46’ Ατζίλι, 71’ Κράβετς), Περέιρα, Μπαράλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ