aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκουαρντιόλα: «Μπορεί να τα καταφέρει στην Premier Legue ο Τιάγκο Αλκάνταρα»

Γκουαρντιόλα: «Μπορεί να τα καταφέρει στην Premier Legue ο Τιάγκο Αλκάνταρα»

Σίγουρος εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για την προσαρμογή του Τιάγκο Αλκάνταρα, εφόσον πάρει μεταγραφή στην Premier League. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και υπάρχουν συζητήσεις για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής κίνησης για τους «Ρεντς».

Ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τον Τιάγκο είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο στην Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον ημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Άρσεναλ, ο Γκουαρντιόλα κλήθηκε να εκφράσει τη γνώμη του για το αν ο Τιάγκο μπορεί να τα καταφέρει στο Νησί: «Δεν αμφιβάλλω για αυτό. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και στην Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να παίξει και στην Πρέμιερ Λιγκ».

Σύμφωνα με την Bild, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προχωρήσει στη μεταγραφική κίνηση του Τιάγκο, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δώσει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Με τον Ισπανό μέσο υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό σκέλος, αλλά οι απαιτήσεις των Βαυαρών για 40 εκ. ευρώ δεν έχουν καλυφθεί, καθώς η Λίβερπουλ έχει φτάσει στο ποσό των 25 εκ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, ευελπιστεί πως ο ποδοσφαιριστής του θα παραμείνει στην ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τον Τιάγκο να παραμείνει στην ομάδα. Όταν έχεις παίξει στην Ισπανία και στη Γερμανία, σίγουρα θες να δοκιμάσεις και την εμπειρία του αγγλικού πρωταθλήματος. Εντούτοις, είμαι αισιόδοξος και ελπίζω πως ο Τιάγκο θα μείνει μαζί μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ