aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκάνα: «Δεν μπορούν να παίξουν μπάλα επειδή… κάνουν πολύ σεξ»

Γκάνα: «Δεν μπορούν να παίξουν μπάλα επειδή… κάνουν πολύ σεξ»

Είναι πρόβλημα να διαθέτει μια χώρα όμορφες νεαρές κοπέλες; Για το ποδόσφαιρο είναι. Αυτό υποστήριξε πρώην προπονητής της εθνικής Γκάνας, που απέδωσε τη μέτρια απόδοση των παικτών στο υπερβολικό σεξ.

Το πρόβλημα των Γκανέζων ποδοσφαιριστών δεν έχει να κάνει ούτε με την τακτική, ούτε με την φυσική κατάσταση, αλλά με την αδυναμία τους να αντισταθούν στους πειρασμούς.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της χώρας, ο Μαλίκ Τζαμπίρ (που στην παρούσα φάση βγάζει το ψωμί του ως τεχνικός διευθυντής στην Ασάντε-Κατόκο) εξήγησε γιατί, κατά τη γνώμη του, οι σύγχρονοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

«Πολλοί από τους σημερινούς παίκτες δεν μπορούν να παίξουν 90 λεπτά επειδή κουράζονται εύκολα. Και ξέρετε γιατί; Διότι δεν κοιμούνται αρκετά, δεν προπονούνται αρκετά και κάνουν υπερβολικά πολύ σεξ. Υπάρχουν όμορφες νεαρές κοπέλες στην Γκάνα και δεν τους αφήνουν ήσυχους», σημείωσε προβληματισμένος.

Κι αφού εξέφρασε την άποψη ότι «υπάρχει χρόνος για σεξ και χρόνος για ποδόσφαιρο», προειδοποίησε ότι «αν μπερδέψεις αυτά τα δυο δεν θα φτάσεις ποτέ στην κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ