aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκαλίτσιος: «Έκλαιγαν στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, μας έλεγαν "είμαστε Έλληνες"»

Γκαλίτσιος: «Έκλαιγαν στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, μας έλεγαν “είμαστε Έλληνες”»

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το τέλος της συνεργασίας του με την Ανόρθωση:

«Είμαι χρόνια στο εξωτερικό. Έχω αρχίσει να κουράζομαι εκτός Ελλάδας. Έχει τελειώσει το συμβόλαιο μου με την Ανόρθωση και αποχωρώ, εννοείται, από ελληνική ομάδα. Από την πρώτη στιγμή θυμάμαι το πρώτο μου ματς. Μετά το ματς στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” μας περίμεναν οπαδοί και έκλαιγαν. Για μένα σημαίνει πολλά αυτό. Μας έλεγαν ότι είμαστε Έλληνες. Σας αγαπάμε. Είναι ανατριχιαστικό. Το επιστέγασμα ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου. Μετά τους πανηγυρισμούς κάηκε όλη η Λάρνακα και όλη η Κύπρος. Είναι πολλά τα 13 χρόνια χωρίς τίτλο. Ελπίζω ότι είναι η αρχή. Είναι ιστορική ομάδα και ο κόσμος είναι διψασμένος».

Αναφορικά με το κυπριακό ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Είναι σε καλό επίπεδο, ήρθαν πολλοί ξένοι. Τους αρέσει ο ήλιος και η θάλασσα. Είναι και τα χρήματα, για να λέμε την αλήθεια. Σου δίνουν καλό συμβόλαιο όταν σε θέλουν. Υπάρχουν κοινά και διαφορές με το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έκανε βήματα προόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ