aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιούστε-Περέιρα: Προσέχει για να έχει με τους δύο

Γιούστε-Περέιρα: Προσέχει για να έχει με τους δύο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πάει καλύτερα ο Φακούντο Περέιρα, όπως και ο Έκτορ Γιούστε και είναι πλέον σε θέση να αγωνιστούν. Υπάρχει, όμως, ένα «αλλά»…

Ο πρώτος μπήκε σχεδόν σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά όπως φαίνεται δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Σωφρόνης Αυγουστή για να είναι απόλυτα έτοιμος στα πιο κρίσιμα ματς που ακολουθούν του. Ο Αργεντινός αποτελεί και την μοναδική επιλογή σαν «καθαρόαιμος» επιτελικός μέσος και όλοι αναγνωρίζουν πως στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, όπως να οργανώσει το παιχνίδι και να σκοράρει. Ασφαλώς λοιπόν, δεν θέλουν στον Απόλλωνα να πάθει υποτροπή ο παίκτης, καθώς ακολουθούν και τα παιχνίδια με την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιούστε είναι επίσης καλύτερα, όμως, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα είναι βασικός με τον Εθνικό Άχνας το ερχόμενο Σάββατο στο Δασάκι (20:00). Ο Χάμπος Κυριάκου θα πάρει την θέση, δίπλα από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, αν τελικά ο Γιούστε μείνει εκτός. Από τους υπόλοιπους τραυματίες, καλύτερα είναι ο Γκακπέ, ενώ είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν οι Βασιλείου-Αντωνιάδης.

Από εκεί ακι πέρα, επέστρεψε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν στην Κύπρο ο Εμίλιο Ενσούε. Γιατί; Επειδή αναβλήθηκε το δεύτερο φιλικό της Ισημερινής Γουινέας στη Γαλλία και από χθες επέστρεψε και στις προπονήσεις του Απόλλωνα στο Κολόσσι, παράλληλα με τους υπόλοιπους διεθνείς. Μάλιστα, ο Ενσούε αναμένεται πως θα έχει θέση στην αποστολή του Απόλλωνα για το ματς με τον Εθνικό Άχνας το ερχόμενο Σάββατο στο Δασάκι.

Μάλιστα, επέστρεψε ευδιάθετος, αφού με το που πάτησε το πόδι του στη βίλα όπου διαμένει στη Λεμεσό, άρχισε και τις βουτιές στην πισίνα. Πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα, ήταν και επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή η απόκτηση του, οπόταν μιλάμε για μια αξιόλογη και έμπειρη λύση, η οποία κάποια στιγμή θα πάρει θέση μόνιμα στο αρχικό σχήμα για να βοηθήσει τον Απόλλωνα στις υποχρεώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ