aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓια την επιστροφή στις νίκες και την... επιβεβλημένη ανόρθωση ηθικού στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Για την επιστροφή στις νίκες και την… επιβεβλημένη ανόρθωση ηθικού στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου θα ψάξει τη νίκη προκειμένου να ανεβάσει την ψυχολογία του ενόψει και του τελικού.

Τόνωση ηθικού και στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Τούμπας. Οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση για το ματς της Τετάρτης (15/5) με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs, εκεί όπου θα αναζητήσουν τη νίκη προκειμένου να τονώσουν την ψυχολογία τους τόσο για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και και για τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη στις 25 του μήνα.

Παρά την απώλεια του τίτλου, άπαντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουν μέσω του πρωταθλήματος να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο της νέας σεζόν, προκειμένου να μην πάνε με μεγάλο άγχος στον τελικό.

Πρώτο μέλημα είναι η συσπείρωση στην ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από το δείπνο που παρέθεσε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο ο προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ το βράδυ της Δευτέρας σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Ο Τούρκος τεχνικός, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει κάνει ορισμένες δοκιμές, στις οποίες περιλαμβάνεται και η οπισθοχώρηση του Γουίλιαν Αράο στο κέντρο της άμυνας και η πιθανή επαναχρησιμοποίηση του Ρούμπεν Πέρεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μπορεί το πλάνο της ενδεκάδας να μην είναι ξεκάθαρο, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός, να παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές στην Τούμπα.

Στο «τριφύλλι» συνεχίζεται και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, με τον Τιν Γεντβάι, όπως όλα δείχνουν να παραμένει παίκτης της ομάδας, κάτι το οποίο επιχειρείται να συμβεί και με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, με τους δυο να τείνουν να γίνουν οι επόμενες δυο προσθήκες μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ