aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια να διορθώσει το πρώτο της λάθος

Για να διορθώσει το πρώτο της λάθος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ρόνι Λέβι μετέφερε αυτά που ήθελε στους παίκτες του και πλέον άπαντες θέλουν να γυρίσουν σελίδα και να δουν την επόμενη μέρα, την επόμενη αγωνιστική.

Η «Κυρία» θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στη νεοφώτιστη Αλκή Ορόκλινη και πάλι στο «Αμμόχωστος». Αν στην πρεμιέρα η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να δικαιολογηθεί, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ανόρθωση ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια, με πολλούς νέους παίκτες-κράχτες και με υψηλές φιλοδοξίες. Επομένως τυχόν δεύτερο στραβοπάτημά της σε παιχνίδι που είναι το φαβορί στα χαρτιά θα αποτελέσει πισωγύρισμα με το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος.

Η διοίκηση προσπαθεί με τη σειρά της να στείλει το μήνυμα ότι ένα μη νικηφόρο ξεκίνημα, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Και έτσι είναι άλλωστε. Με μία Ανόρθωση γεμάτη νέα πρόσωπα θα χρειαστεί και λίγος χρόνος μέχρι να φθάσει εκεί που πρέπει αγωνιστικά. Μέχρι τότε όμως χρειάζεται να μάθει να κερδίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Απέναντι στην ενθουσιώδη ομάδα της Αλκής θα χρειαστεί να βρει τους τρόπους για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σε διαφορετική περίπτωση η μουρμούρα θα μεγαλώσει, όπως και η πίεση από τον κόσμο προς την ομάδα. Ο Ρόνι Λέβι πιστεύει πάρα πολύ στην ομάδα που έχει χτίσει και θεωρεί ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα. Άλλωστε, μέσα από τις νίκες θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο η ψυχολογία της ομάδας. Για την ώρα, για την Ανόρθωση προέχει να πάρει βαθμούς και μέσα από τα παιχνίδια θα έρθουν και οι καλύτερες εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ