aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓεμάτος, ωραίος και παραγωγικός!

Γεμάτος, ωραίος και παραγωγικός!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετεγγραφές τέλος… Ο Απόλλων είναι πλήρης και δεν υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει σε άλλη κίνηση ενίσχυσης. «Είμαστε γεμάτοι σε όλες τις γραμμές, το βλέπετε κι εσείς αυτό…», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ, ο Σωφρόνης Αυγουστή. Οι κυανόλευκοι, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Στούμπρας στη Λιθουανία, που διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχή, στα άλλα τέσσερα που ακολούθησαν ήταν εξαιρετικοί και ουσιαστικοί. Πέρα από τις τέσσερις νίκες που πέτυχε ο Απόλλων, οι εμφανίσεις έδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας πως ο νέος Απόλλων θα είναι πιο ελκυστικός.

Στο τελευταίο ματς, δεν ξεκίνησαν οι Μάγκλιτσα και Σκέμπρι, αλλά ο Ζελάγια με τον Περέιρα άρεσαν ως δίδυμο. Ήλθε και από τον πάγκο ο Μάρκοβιτς, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ, ενώ στα θετικά είναι πως σε δύο παιχνίδια ο Μπρου αναδεικνύεται ένας εκ των κορυφαίων. Ο Απόλλων διαθέτει ποδοσφαιριστές από ατόφιο χρυσάφι, έμπειρους, έξυπνους και παραγωγικούς. Ο Κύπριος τεχνικός έχει επιλογές, για κάθε περίσταση και κάθε αντίπαλο και φάνηκε στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: «Καθάρισε» ακόμα έναν ο Σωφρόνης

Με το «οπλοστάσιο» γεμάτο και το… στρατηγείο να ελίσσεται, απέναντι σε όποια δυσκολία βρει, ο Απόλλων είναι έτοιμος για τα νέα βήματα. Οι στόχοι είναι οι ίδιοι, όπως και πέρσι, κατάκτηση των δύο τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις και πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα ανεβαίνει, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές το πιστεύουν και θα το παλέψουν.

Διαβάστε επίσης: Άριστα με… τόνο

Για την ώρα, η προσοχή είναι στην έξοδο στη Λευκορωσία, εκεί που θα πάει για να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ. Με το τελευταίο σφύριγμα στο Μπρεστ, θα γνωρίζουν και τον αντίπαλο τους στις διπλές αναμετρήσεις που θα κριθεί το εισιτήριο για τους ομίλους. Είτε θα είναι η Βασιλεία, είτε η Φίτεσε.

Όποιος κι αν θα είναι ο αντίπαλος τους θα κτυπήσουν τα ρέστα τους. Αυτό που θέλουν στην ομάδα της Λεμεσού είναι να κλείσει θετικά η δεύτερη παράσταση με την Ντιναμό. Να πάνε εκεί και να μην αφήσουν ίχνος υποψίας πως η αντίπαλος τους θα τους βάλει δύσκολα. Φυσικά υπάρχει και το στοίχημα της 5ης συνεχόμενης νίκης και δεν θέλουν να το χάσουν, επεκτείνοντας έτσι το σερί με τις νίκες τους στην Ευρώπη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ