aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦουλ για το «διπλό» η ΑΕΚ

Φουλ για το «διπλό» η ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να πάρει άλλο ένα ντέρμπι και να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία θέλει η ΑΕΚ, η οποία πάει στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια. Όλοι στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο ανυπομονούν για το σημερινό σπουδαίο παιχνίδι και παράλληλα αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλους τρεις βαθμούς και να δώσουν συνέχεια στην αήττητη πορεία τους.

Την ίδια ώρα όμως, αναγνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους και αντιμετωπίζουν με την πρέπουσα σοβαρότητα τον σημερινό αγώνα. Το ευχάριστο για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα πέραν από την απουσία του Τομάς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, αλλά να έχει και στον πάγκο πλειάδα αξιόλογων επιλογών. Το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ είναι να βελτιώσει την κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή και να μην επιτρέψει στην επιθετική τριπλέτα της Ομόνοιας να κάνει τη ζημιά.

Αν η ΑΕΚ περάσει νικηφόρα και από το ΓΣΠ, θα καταφέρει να αυξήσει τη διαφορά από τους πράσινους και θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική μιας και στη συνέχεια το πρόγραμμα της είναι βατό και της δίνει τη δυνατότητα να αυξήσει ακόμη περισσότερο την απόσταση από τις ομάδες που ακολουθούν και έχουν να δώσουν μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Ιδιάκεθ μιλώντας στους παίκτες του, έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα είναι σε θέση να πάρει το τρίποντο, φθάνει να υπάρχει συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ