aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Σήμερα είναι μία μέρα από τα παλιά…»

Φανούριος: «Σήμερα είναι μία μέρα από τα παλιά…»

Την σιγουριά του πως ο Απόλλων θα επιστρέψει εξέφρασε με δηλώσεις του στον Super Sport FM (104.0), ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων δεν αναφέρθηκε στην επιστροφή του Αυγουστή για διαδικαστικά ζητήματα, ωστόσο είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως ο Κύπριος τεχνικός θα επιστρέψει με κάθε επισημότητα στο Κολόσσι.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό τονίζοντας πως επιστρέφει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ενώ αναμένονται το απόγευμα οι εξετάσεις των Αντωνιάδη και Βασιλείου που τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο αυτή τη στιγμή, νομίζω πρέπει ακόμα να περιμένουμε μερικές ώρες για να τακτοποιηθούν όλα τα θέματα γύρω από τον κύριο Βουκομάνοβιτς και το υπόλοιπο επιτελείο. Δεν μπορώ να εισέλθω σ’ αυτή τη διαδικασία αυτή τη στιγμή, να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα για να ξεκαθαρίσει όλο το σκηνικό. Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ώρες να δώσουμε τη λύση για να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν τα προηγούμενα επτά χρόνια».

Για τη συνέχεια: «Είναι νωρίς, έχουμε βγάλει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα φυσικά όχι με την καλύτερη συγκομιδή. Υπάρχει ένα ποιοτικό ρόστερ, με τρομερή ποιότητα. Είναι δεδομένο ότι με τις κινήσεις που θα γίνουν ευελπιστούμε να πλασαριστούμε κοντά στις δύο θέσεις. Τον Ιανουάριο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να επιστρέψουμε. Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι κομμάτι τις καθοδήγησης».

Για τη παρουσία του Κίρζη στο Κολόσσι: «Ουδέποτε προσπαθήσουμε να στοχοποιήσουμε τον οποιονδήποτε για μία αποτυχία. Σίγουρα ο κύριος Κίρζης ενδιαφέρεται για την ομάδα και ότι λέχθηκε είναι μεταξύ των ίδιων. Σήμερα είναι μία μέρα από τα παλιά. Περιμένουμε να δούμε τον παλιό Απόλλωνα».

Για τον Βουκομάνοβιτς: «Για να είμαστε δίκαιοι πήραμε λιγότερα από όσα δώσαμε με ΑΕΚ και Ομόνοια. Η ομάδα που μας κέρδισε κατά κράτος ήταν η Ανόρθωση. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα σχετικά δεν μπορούμε να κάνουμε τους καθηγητές. Δεν είναι τα αποτελέσματα που ενοχλούν, είναι ότι χάθηκε μέσα σε 20 μέρες αυτά που είχαμε τόσα χρόνια. Δεν είναι θέμα ενός ατόμου, είναι και θέμα των ποδοσφαιριστών. Είναι κι αυτοί μέρος των αποτελεσμάτων, έχουν ευθύνες και είναι λογικό. Γνωρίζουμε όμως τις δυνατότητες τους. Η ομάδα χθες με την Ανόρθωση είχε εκτός 8 ποδοσφαιριστές που μπορεί να είναι βασικοί. Υπάρχει ποιότητα και βάθος. Είμαστε σίγουροι ότι με την σωστή καθοδήγηση ο Απόλλων θα ξεδιπλώσει τις αρετές της. Θα επανέλθουμε, έχουμε περάσει ξανά από μπόρες».

Για τον Ολυμπιακό: «Αξιόμαχος αντίπαλος, είναι εξαιρετικός προπονητής ο Πάμπος και εξαιρετικά σύνολα οι ομάδες τους».

Για το αγωνισιτκό: «Επανεμφάνιση Ρομπέρζ, θα δούμε το απόγευμα για Γιούστε και σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα για Αντωνιάδη και Βασιλείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ