aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈξι σίγουρες απουσίες και δυο αμφίβολοι με Απόλλωνα

Έξι σίγουρες απουσίες και δυο αμφίβολοι με Απόλλωνα

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, για να διεκδικήσει τη νίκη που θα την ανεβάσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει έξι σίγουρους απόντες, ενώ θα περιμένει δύο παίκτες του ώς την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να τους υπολογίζει.

Σίγουροι απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Καταλά και οι τραυματίες Ακοράν, Τρισκόφσκι, Τέτε, Χέφελ και Ακίνο. Αμφίβολοι είναι οι Μοϊσόφ και Γκαρσία (φωτό). Με αυτά τα δεδομένα, η ΑΕΚ μπορεί να ταξιδέψει στο Τσίρειο έχοντας συνολικά οκτώ απουσίες με παίκτες που θα μπορούσαν όλοι τους να ήταν βασικοί.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιες αλλαγές θα πρέπει να κάνει ξανά ο Ιδιάκεθ στο αρχικό του σχήμα. Ο Βάσκος τεχνικός βέβαια δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα, μιας και είναι συνηθισμένος στις πολλές και μαζεμένες απουσίες. Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα διαφοροποίησε λίγο το σύστημά του και δεν αποκλείεται να το πράξει και τώρα αν χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ