aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξαιρετικό το κλίμα

Εξαιρετικό το κλίμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, είχαν ρεπό το πρωί της Κυριακής και απόλαυσαν την ημέρα με τις οικογένειές τους, όμως το βράδυ βρέθηκαν στο Κολόσσι και προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση, όπως και η χθεσινή έγινε την ίδια ώρα (20.00) που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Ζάρια την Πέμπτη στο «ΑΕΚ Αρένα».

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και οι ποδοσφαιριστές στις μεταξύ τους συζητήσεις, δεν σκέφτονται τίποτε άλλο, εκτός από του να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Οι κυανόλευκοι έκαναν  τα πειράματά τους, στην Αυστρία, όμως τώρα είναι πανέτοιμοι για ευρωπαϊκή δράση. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως οι κυανόλευκοι με τη ενίσχυση που πραγματοποίησαν, στοχεύουν σε καλή πορεία σε Κύπρο και Ευρώπη.

Πέρσι στάθηκαν άτυχοι, όταν κληρώθηκαν με την Γκρασχόπερς και δεν προχώρησαν, όμως  φέτος η προσπάθεια ξεκινά με έναν αντίπαλο κομμένο-ραμμένο στα μέτρα της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή. Απόλυτα έτοιμος δεν είναι ο Απόλλωνας, όμως με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να κάμψει την αντίσταση των Μολδαβών. Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να κάνει το κατάλληλο ποδαρικό στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις  και να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Κισινάου στις 20 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ