aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί ο Κονατέ

Εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί ο Κονατέ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ μετράνε μόνο αποχωρήσεις, αφού είναι γνωστό πως οι Ντε Λεόνσο και Ρεζέντε αποτελούν παρελθόν, ενώ στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Ζούνιορ και ο μέσκα. Από εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι  χρειάζονται απαραίτητα ενίσχυση, όχι κινήσεις για να συμπληρώσουν τις θέσεις, αλλά ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν αμέσως.

Πυρετώδεις διεργασίες για την ενίσχυση

Ψες είδε το φως της δημοσιότητας ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον Τιεμοκό Κονατέ (αριστερά στη φωτό) της Σπάρτα Πράγας. Πρόκειται για μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος όμως δύσκολα θα αποκτηθεί από τον σύλλογο της Λεμεσού. Οι επαφές με τους στόχους προς απόκτηση έχουν εντατικοποιηθεί πάντως και αναμένονται σύντομα οι ανακοινώσεις τριών ποδοσφαιριστών, που θα αγωνίζονται στη μεσαία και την επιθετική γραμμή.

Η νέα ομάδα του Αρτούρ!

Προς το παρόν αυτό που είναι σίγουρο για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι πως ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα θα έχει δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Πρόκειται για τους Αϊρόσα και ο Γουίλερ θα χάσουν το πρώτο ντέρμπι του νέου έτους, με τον Πορτογάλο προπονητη να ετοιμάζει τους αντικαταστάτες του. Ο Χ. Κυριάκου  και ο Αβραάμ θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας.  Αναφορικά με τον Μπενίτεθ, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες αν θα είναι έτοιμος, αν και με τη μακρά απουσία του, θα είναι ρίσκο να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, που θα ξεχειλίζει από πάθος και τρεξίματα.

O Λαφράνς την… είδε Ντένις Ρόντμαν (pics)

Στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν με ΑΠΟΕΛ, Δόξα και ΑΕΚ, η ομάδα της Λεμεσού πήρε μόλις τρεις βαθμούς με το αποτέλεσμα να είναι και στα τρία το ίδιο (0-0), δείγμα της σταθερότητας στην άμυνα, αλλά και της αδυναμίας στο σκοράρισμα. Δεν έχει το εύκολο γκολ και γενικά η αδυναμία της στην επίθεση, δημιουργεί ερωτηματικά, αν θα καταφέρει να ακολουθήσει από κοντά τις άλλες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΛ, που προκαλεί πονοκεφάλους στον προπονητή της. Κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο Απόλλωνα θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά σε όλες τις γραμμές για να παρουσιαστεί με απαιτήσεις η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ