aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβαλε στο μάτι νεαρούς της Πόρτο

Έβαλε στο μάτι νεαρούς της Πόρτο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τόσο στην επίθεση, αλλά και στη μεσαία γραμμή ετοιμάζονται κινήσεις ενίσχυσης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ανάψει το πράσινο φως για δύο πολύ καλές περιπτώσεις. Ενός μέσου και ενός ακραίου επιθετικού που ανήκουν στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο. Είναι και οι δύο 20 χρόνων. Ο μέσος είναι ο Αργεντινός Φρεντερίκο Βαρέλα, ενώ ο ακραίος δεξιός επιθετικός είναι ο Βραζιλιάνος Γκαλένο Ροντρίγκες Νασιμέντο.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται στην Κύπρο, καθώς με την Πόρτο έχουν σχεδόν συμφωνηθεί τα πάντα. Έχει διαπιστωθεί, πως οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται περισσότερες επιλογές μεσοεπιθετικά και αν πετύχουν στις προσθήκες που επιδιώκει ο προπονητής, η ομάδα θα μπορέσει να έχει καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Στο αριστερό φτερό, η ΑΕΛ διαθέτει δύο πολύ καλές επιλογές, με τους Αβραάμ και Μπενίτεθ, όμως δεξιά είναι σαν μοναδική αξιόπιστη επιλογή ο Αλνταΐρ, αφού ο φετινός Μέσκα, είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Δεξιά μπορεί να αγωνιστεί και ο Σάσι, αλλά δεν είναι και η φυσική του θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ