aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχεται Κύπρο ο Ντιγκινί, υπέγραψε προσύμφωνο διάρκειας δύο ετών

Έρχεται Κύπρο ο Ντιγκινί, υπέγραψε προσύμφωνο διάρκειας δύο ετών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο επιμένων νικά, κάτι που ισχύει στο φλερτ του Απόλλωνα με τον Νικολάς Ντιγκινί. Μπορεί να μην καρποφόρησαν οι προσπάθειες για την απόκτησή του κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά στην ομάδα της Λεμεσού, δεν ύψωσαν λευκή σημαία. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του Γάλλου επιθετικού και έτσι, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στον Άρη Θεσσαλονίκης, θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως το προσύμφωνο συνεργασίας, χρονικής διάρκειας 2 ετών.

Κρίθηκε από τον Σωφρόνη Αυγούστη πως αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τη γραμμή κρούσης, συγκεντρώνοντας το «πακέτο» που ήθελε ώστε να διευρυνθεί το αγωνιστικό βεληνεκές. Ο Ντιγκινί αγωνίζεται κατά τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα, μετρώντας φουλ συμμετοχές σχεδόν σε κάθε σεζόν. Εν ολίγοις, αποτέλεσε βασικό στέλεχος, με τον ρόλο του να είναι πρωταγωνιστικός.

Συγκεκριμένα, τις σεζόν 2014-2015 και 2015-2016, αγωνιζόμενος στον Πανθρακικό το κοντέρ του έγραψε 55 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ. Τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 με τη φανέλα του Ατρόμητου μέτρησε 38 συμμετοχές και 14 γκολ, με καλύτερη την τελευταία (28 συμμετοχές, 10 γκολ, 7 ασίστ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ