aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει ο Γιούστε, «πρόβλημα» με Ενσούε και τα δεδομένα με άλλους τρεις

Επιστρέφει ο Γιούστε, «πρόβλημα» με Ενσούε και τα δεδομένα με άλλους τρεις

Στον Super Sport FM (104.0) μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα και τους τραυματισμούς ενόψει του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και του Εθνικού στο Δασάκι της Άχνας (19/10, 20:00).

Τα δεδομένα για το Δασάκι: «Τα δεδομένα για το αγωνιστικό θα ξεκαθαρίσουν τουλάχιστον την Πέμπτη. Είναι παραδοσιακά ένα δύσκολος αγώνας στο Δασάκι. Έδειξε ο Εθνικός ότι με την καθοδήγηση του Γιώτη Εγκωμίτη. Είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος και θα πρέπει να πάμε προσηλωμένοι με σκοπό να φύγουμε με το διπλό. Θα πάμε εκεί με σοβαρότητα να επιτεθούμε όπως ξέρουμε για να έχουμε σοβαρές πιθανότητες για να επιστρέψουμε στην Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς».

Για το αγωνιστικό: «Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για μας. Τίποτα δεν μπορείτε να θεωρείται δεδομένο αν δεν βγάλει όλες τις προπονήσεις ο Γιούστε. Χθες έκανε κανονικά, αλλά η κάθε μέρα είναι διαφορετική, θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα τις υπόλοιπες μέρες. Την Πέμπτη θα εκδοθεί δελτίο τύπου για τους τραυματίες, κανείς δεν μπορεί να παίξει με μία προπόνηση. Στο 50-50 ο Παπουλής, για προληπτικούς λόγους μπορεί να μείνει έξω ο Φακούντο, είναι θέμα του προπονητή. Ο Γκακπέ είχε μυϊκό πρόβλημα στον προσαγωγό με τον Ολυμπιακό και θα δούμε κατά πόσο θα αντεπεξέλθει. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι εκτός ο Ενσούε. Επιστρέφει την Παρασκευή στην Κύπρο, αλλά τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του. Ο προπονητής είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ