aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει για Κουτίνιο η Παρί ΣΖ

Επιστρέφει για Κουτίνιο η Παρί ΣΖ

«Θέμα Κουτίνιο» ανοίγει το γαλλικό αθλητικό περιοδικό «Le 10 Sport», με ολοσέλιδο δημοσίευμά του στο τεύχος του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, η Παρί Σεν Ζερμέν πλησίασε τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, προσφέροντας 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να σταματάει όποιες σκέψεις για πώλησή του.

Οι βαθύπλουτοι Άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας όμως, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να φέρουν τον μικρό «μάγο» στο Παρίσι. Για να το κάνουν αυτό, δεν θα διστάσουν να προσφέρουν 60 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις των «κόκκινων». Με βάση πάντα το γαλλικό δημοσίευμα, η επαναπροσέγγιση θα γίνει είτε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από πλευράς Λίβερπουλ πάντως, δεν έχουν δείξει καμία διάθεση να πουλήσουν τον παίκτη, ενώ και ο Κουτίνιο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι νιώθει σαν στο σπίτι του στην αγγλική πόλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ