aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνισχυμένη και με οικονομικές ανάσες

Ενισχυμένη και με οικονομικές ανάσες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ 

Τεράστιες προσπάθειες καταβάλλει η διοίκηση του Αντρέα Παντελή έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει μέρος των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Προχώρησε στην εξόφληση του υπολοίπου που υπήρχε για τον Νοέμβριο και μέσα στις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν και τον Δεκέμβριο.

Οι διοικητικές εξελίξεις και η στασιμότητα που υπήρξε έφερε πολύ πίσω την «Κυρία» στον τομέα των πληρωμών, όχι μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και των υπαλλήλων. Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται απ’ όλους, έστω κι αν ακόμη οι ποδοσφαιριστές έχουν να παίρνουν άλλα δύο μηνιάτικα.

Ανάσες πάντως δίνουν και οι 200.000 ευρώ που έχουν ήδη κατατεθεί από τη Χαρτς στον τραπεζικό λογαριασμό της Ανόρθωσης και με τις οποίες θα μπορέσει η εταιρεία να καλύψει κάποιες άμεσες ανάγκες. Εξαιρετικά σημαντική κρίνεται και η παρουσία του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μιας και η στήριξη των οπαδών της «Κυρίας» και κυρίως η μαζική του παρουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ικανή να φέρει οικονομικές ανάσες.

Στον καθαρό αγωνιστικό τομέα ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας. Μοναδικός απών θα είναι ο Αγιλάρ, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Καλδερόν. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε για πρώτη φορά τον Γιαννούλη στο αρχικό σχήμα ή έστω να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Απ’ εκεί και πέρα είναι πιθανό ο Λέβι να δώσει φανέλα βασικού στον Αντρέ Άλβες, μιας και ο παίκτης είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστεί. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος ήρθε για να μπει άμεσα στην ομάδα και να τη βοηθήσει με το «καλημέρα». Η αποχώρηση του Ίσμα Γκονσάλβες άφησε κενό στην επίθεση, όμως με τον Άλβες στην «Κυρία» ελπίζουν ότι έχουν βρει τη λύση που έψαχναν και που ήθελαν. Όλοι προσδοκούν ότι οι νεοφερμένοι θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα.

Η νίκη κόντρα στη Δερύνεια είναι μονόδρομος για την Ανόρθωση. Εφόσον θέλει να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που θα προκύψουν από τις ομάδες που διεκδικούν την έκτη θέση, τότε θα πρέπει να παίξει από το πρώτο λεπτό με υπέρμετρο πάθος και θέληση για να εξασφαλίσει το τρίποντο. Ήδη ο Λέβι μίλησε στους παίκτες του και τους έδειξε τι θέλει να προσέξουν περισσότερο. Μπορεί η Αναγέννηση να είναι τελευταία, όμως κανένα ματς δεν χωρά υποτίμηση.

«Θεωρητικά είμαστε φαβορί»

Κλειδί για τη νίκη στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Αναγέννηση είναι η σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει η Ανόρθωση, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου, Σάββα Πηλακούτα. «Θεωρητικά είμαστε το φαβορί αλλά είδαμε τι πάθαμε σε προηγούμενα παιχνίδι. Η Αναγέννηση έχει κάθε εβδομάδα καλές παρουσίες, αξιοπρεπείς εμφανίσεις και θα πρέπει εμείς να πάμε σοβαροί για να πάρουμε το παιχνίδι».

Ένας άλλος σημαντικός τομέας είναι και η ψυχολογία, η οποία πλέον έχει αλλάξει προς το καλύτερο: «Η ψυχολογία είναι πολύ καλή, ανέβηκε και ο Βίκτορ και ο Κολούγκα, ενώ η ομάδα συνολικά παρουσιάζεται βελτιωμένη. Ο Ράγιος είναι σε καλά επίπεδα ετοιμότητας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ