aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας πιστός «στρατιώτης» έφυγε από τη Νέα Σαλαμίνα

Ένας πιστός «στρατιώτης» έφυγε από τη Νέα Σαλαμίνα

Ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ακούραστος εργάτης της Νέας Σαλαμίνας, αποχώρησε πρόσφατα από τον προσφυγικό σύλλογο κι άφησε ένα μεγάλο κενό στο πόστο που εργαζόταν. Ο λόγος για τον γενικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Παναγιώτου, ο οποίος υπήρξε «στρατιώτης» για έξι χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του, την οποία δημοσιεύουμε με καθυστέρηση, αλλά αξίζει ανάγνωσης:

Είναι με πολύ μεγάλη συγκίνηση που ανακοινώνω σήμερα την αποχώρηση μου από Γενικός Διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, μετά από 6 χρόνια παρουσίας στο προσωπικό του αγαπημένου μου Σωματείου, καθώς έφτασε επιτέλους η στιγμή να ακολουθήσω το επάγγελμα μου και να υπηρετήσω την εκπαίδευση.

Δε νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια τέτοιες στιγμές. Θέλω απλά να ευχαριστήσω, χωρίς να αναφέρω κανέναν ονομαστικά (γιατί σίγουρα κάποιους θα ξεχάσω), όσους με εμπιστεύτηκαν το 2013 και μου ανέθεσαν το καθήκον αυτό, όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια για το πώς κατάφεραν να φτάσει το Σωματείο από ένα βήμα πριν το κλείσιμο (δεν είναι υπερβολές, το έζησα), σήμερα να αποτελεί παράδειγμα για πολλούς.

Όλο το προσωπικό των γραφείων του Σωματείου που πέραν από το ωράριο που έχουν καθήκον, αφιέρωσαν πάρα πολλές ώρες από τον προσωπικό και ελεύθερο τους χρόνο για το καλό της ομάδας μας. Όλους τους εθελοντές – φίλους της ομάδας, που οποιανδήποτε στιγμή χρειάστηκε ήταν δίπλα μας και βοηθούσαν στην καλή λειτουργία του Σωματείου.

Όλους τους οπαδούς της ομάδας μας που από το υστέρημα τους ενίσχυαν συνεχώς το Σωματείο και κατάφεραν αυτό το οικονομικό θαύμα των τελευταίων χρόνων!

Όλο το προσωπικό και τους αξιωματούχους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και των άλλων Σωματείων για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 6 χρόνια και για την υπομονή που έδειξαν μαζί μου. Τελικά ήταν πολλά τα λόγια… Δεν πειράζει όμως. Εννοείται πως δεν κλείνει ποτέ ο κύκλος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Με οποιονδήποτε τρόπο ζητηθεί, όλοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας. Για την Αμμόχωστο και για την προσφυγιά…

Ζήτω η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ