aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈμεινε μια θέση και θα πληρωθεί

Έμεινε μια θέση και θα πληρωθεί

Υπάρχει άλλη μια θέση κενή για τη συμπλήρωση των μη Κύπριων ποδοσφαιριστών και ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Λιάσος Λουκά, θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να αποκτηθεί κάποιος που θα προσφέρει λύσεις και κυρίως ποιότητα στην ομάδα. Όλα βεβαίως στα οικονομικά πλαίσια που κινείται ο σύλλογος της Αμμοχώστου. Οι επιλογές του πέρσι στην Καρμιώτισσα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, με προϋπολογισμό σαφώς χαμηλότερο σε σύγκριση με το τι έχει φέτος στη διάθεσή του. Όχι ότι είναι τεράστιος, γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της Σαλαμίνας, αλλά όσο να’ ναι είναι μεγαλύτερος από εκείνο που είχε στην περσινή του ομάδα.

Όλοι τους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία της προετοιμασίας και τις επιλογές νέων ποδοσφαιριστών. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να βγάλει πολύ καλό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα. Εικόνα για την πρόοδο της ομάδας θα μπορεί να σχηματίσει η τεχνική ηγεσία στο αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα στο αθλητικό  κέντρο στο Κολόσσι (18:30). Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο μπροστά στο κοινό της στο στάδιο «Αμμόχωστος» με την Ομόνοια την Κυριακή (19:00). Τα έσοδα του φιλικού, όπως ανακοινώθηκε, θα τα μοιράσουν οι δύο ομάδες.

Απόντας από τα δύο παιχνίδια θα είναι ο Κούσουλος ο οποίος μετά την επέμβαση του στο γόνατο υπολογίζεται από την ερχόμενη εβδομάδα να είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις. Καλύτερα είναι τα πράγματα με τον Νταμάχου που υπέφερε από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Ο 30χρονος Γάλλος μέσος ήδη νιώθει καλύτερα και αν καταφέρει σήμερα να γυμναστεί χωρίς πρόβλημα δεν αποκλείεται ο Λουκά να του δώσει χρόνο συμμετοχής και στα δύο φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ