aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έκλεισαν» τα τρία φιλικά στην Πολωνία

«Έκλεισαν» τα τρία φιλικά στην Πολωνία

H ΑΕΚ είναι πιθανό εντός της ημέρας να ανακοινώσει τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και τα φιλικά παιχνίδια. Όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια, η ομάδα της Λάρνακας θα μεταβεί στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Οπαλένιτσα, όπου για 10 μέρες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο προπονητικό κέντρο «Ρέμες».

Πιθανό η προετοιμασία στην Πολωνία να ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 14 του ίδιου μήνα. Το πρώτο φιλικό που θα δώσει η ΑΕΚ θα είναι στις 7 Ιουλίου με τη Λεχ Πόζναν, στις 10 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με τη Βίσλα Πλοκ και στις 13 Ιουλίου με την ΑΕΚ Αθηνών, στο τελευταίο και πιο δυνατό τεστ της ομάδας στην Πολωνία.

Μέσα από αυτά τα φιλικά η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για τους αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος της θα είναι να φθάσει μακριά, να «χτυπήσει» την πόρτα των ομίλων της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ