aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκδοση εισιτηρίων, επεκτάσεις και Χέφελ

Έκδοση εισιτηρίων, επεκτάσεις και Χέφελ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για το θέμα της έκδοσης των εισιτηρίων στο «ΑΕΚ Αρένα», για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Για το θέμα της έκδοσης των εισιτηρίων στο «ΑΕΚ Αρένα» είπε: «Η ΑΕΚ εφαρμόζει πλήρως μέσω της πλατφόρμας ΘΕΑΣΗΣ την ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων φιλάθλων για όλους τους εντός έδρας αγώνες μας. Ελπίζουμε να βάλαμε μία τελεία, οι όροι είναι οι ίδιοι σε όλους τους αγώνες στο “ΑΕΚ Αρένα”».

Για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών σχολίασε: «Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να μείνουν στην ομάδα μας λέει πολλά, και για τις συνθήκες που παρέχονται στους ποδοσφαιριστές, αλλά και για το όραμα που υπάρχει στην ομάδα».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια είπε: «Είναι κάπως πρόωρο να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο για τον αγώνα με την Ομόνοια, και ελπίζουμε όσο δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του προπονητή. Σαφώς στόχος είναι το τρίποντο. Περιμένουμε να δούμε για τον Χέφελ που απουσίασε από τον προηγούμενο αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ