aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκαναν το χρέος τους και περιμένουν οι Ουαλοί

Έκαναν το χρέος τους και περιμένουν οι Ουαλοί

Με άνετη νίκη 2-0 πέρασε από το Μπακού η Εθνική ομάδα της Ουαλίας που έκανε το χρέος της, έφτασε τους 11 πόντους στον 5ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020 και απόψε περιμένει τα μαντάτα από την αναμέτρηση της Κροατίας με την Σλοβακία.

Το πανόραμα του 5ου ομίλου:

Αζερμπαϊτζάν – Ουαλία 0-2
(10’ Μουρ , 34’ Ουίλσον)

Κροατία – Σλοβακία (21:45)

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο:

Κροατία 14 (7)
Ουγγαρία 12 (7)
Ουαλία 11 (7)
Σλοβακία 10 (6)
Αζερμπαϊτζάν 0 (7)

Η επόμενη αγωνιστική:
Ουαλία – Ουγγαρία
Σλοβακία – Αζερμπαϊτζάν

Η Ουαλία είχε το κίνητρο για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και δεν άφησε το τρίποντο να της ξεφύγει από μπήκε από νωρίς στη θέση του οδηγού με την κεφαλιά του Μουρ στο 10’ μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Ουίλσον.

Οι Ουαλοί θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος, με τον Μουρ, αλλά ήταν ο Ουίλσον που κυνήγησε την φάση σε ένα σουτ του Τζέιμς στο δοκάρι για να σπρώξει την μπάλα στην άδεια εστία και να διαμορφώσει το 0-2. Οι Ουαλοί περιμένουν τώρα στραβοπάτημα των Σλοβάκων απέναντι στους οποίους υπερτερούν σε ισοβαθμία και να δώσουν έναν “τελικό” πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ