aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έχουμε μία καλή ευκαιρία μπροστά μας…» (video)

«Έχουμε μία καλή ευκαιρία μπροστά μας…» (video)

Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς μίλησαν στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.

Ο Βάσκος τεχνικός των κιτρινοπράσινων ανέφερε αρχικά: «Eίναι μία νέα ευκαιρία για μας, μία πολύ σημαντική ευκαιρία το παιχνίδι της Κυριακής. Προερχόμαστε από την νίκη με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα και έχουμε μία καλή ευκαιρία λόγω του ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ και εφόσον κερδίσουμε να βελτιώσουμε την θέση μας ή την κατάσταση στην βαθμολογία».

«Ασφαλώς και το γνωρίζουμε ότι ο Ερμής προσπαθεί για την έκτη θέση μαζί με την Ανόρθωση και θέλει να κερδίσει. Επομένως θα είναι δύσκολο, πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, επιθετικοί και να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Και κατέληξε όσον αφορά στο γνωστό κάλεσμα προς τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο πάρα πολύ. Το λέμε διαρκώς πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος για μας. Είναι η στιγμή. Για μας είναι σαν παιχνίδι των πλέι-οφ γιατί είναι μία καλή ευκαιρία να βελτιώσουμε την θέση μας και ο αντίπαλος παλεύει για την έκτη θέση και αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν τελικός. Επομένως χρειαζόμαστε τον κόσμο, την υποστήριξη του στους ποδοσφαιριστές, πάντα πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Πρέπει ο κόσμος να έρθει, να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές και εάν το κάνει μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Από την πλευρά του, ο Μαυροβούνιος μέσος είπε: «Παίζουμε με τον Ερμή, μία πολύ δυνατή ομάδα, που παλεύει για να μπει στην εξάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Εμείς χάσαμε αρκετούς βαθμούς και σίγουρα τώρα θέλουμε την νίκη. Θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας και να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκες. Παίζουμε στην Λάρνακα και ελπίζω να έρθει στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να μας δώσει πολύ μεγάλη στήριξη, γιατί είναι κάτι που χρειαζόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ