aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έχω μια ωραία ιστορία να σας πω για τον Μέσι»

«Έχω μια ωραία ιστορία να σας πω για τον Μέσι»

Όταν έφυγε από τη Βραζιλία και τη Σάντος, ο Νεϊμάρ δεν προσαρμόστηκε αμέσως στα δεδομένα της Μπαρσελόνα. Περπατούσε με το κεφάλι σκυφτός και ήταν στεναχωρημένος. Όλα αυτά, ώσπου ο Μέσι τον πλησίασε, του είπε δυο κουβέντες και του έδωσε την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν για να… λυθεί και να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

«Έχω μια ωραία ιστορία να σας πω για τον Μέσι», είπε αρχικά στο CNN ο Νεϊμάρ και συνέχισε: «Μόλις είχα φτάσει (στη Βαρκελώνη), δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και αυτός (ο Μέσι) ήταν ο μόνος που με βοήθησε. Είδε πως ήμουν λυπημένος, με το κεφάλι σκυφτό, ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για μένα».

«Μου είπε να συνεχίσω, να είμαι χαρούμενος και να παίζω με τον τρόπο που ξέρω. Μου είπε αυτό και με βοήθησε αρκετά εκείνη τη στιγμή. Είναι ένα άτομο που θαυμάζω αρκετά. Νομίζω πως έχει να κάνει με την φροντίδα, το σεβασμό, τη φιλία και την χαρά που μοιραζόμαστε μαζί. Με το να προπονούμαστε παρέα κάθε μέρα, βοηθάει ο ένας τον άλλον στο, γράφουμε ιστορία και ελπίζω ότι αυτό θα συμβαίνει για πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ