aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δούλεψε» για τη Ρεάλ η Μπιλμπάο (videos)

«Δούλεψε» για τη Ρεάλ η Μπιλμπάο (videos)

Την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τρίαδα και να προσπεράσει τη Ρεάλ έχασε η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές και παρέμειναν στην τέταρτη θέση με 50 βαθμούς. Ο Κοντογκμπιά στο 23’ με πανέμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1) δίνοντας το προβάδισμα στη Βαλένθια. Το σκορ αυτό έμεινε ως την ανάπαυλα με τους γηπεδούχους να χάνουν «χρυσή» ευκαιρία για την ισοφάριση στο 36′, με τον Αντούριθ να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Ότι δεν κατάφερε ο Ισπανός, το πέτυχε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 49′ ο Ντε Μάρκος, ο οποίος με σουτ στην κίνηση επανέφερε την ισορροπία στο ματς. Από εκείνο το σημείο και ως τη λήξη, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε… ροντέο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Σημαντικό διπλό στην έδρα της Μάλαγα πέτυχε η Σεβίλλη (0-1). Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας έκρινε ο Κορέα, ο οποίος με γκολ στο 15′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Τέλος την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε για ακόμα ένα ματς η Χετάφε, η οποία είχε εύκολο βράδυ κόντρα στη Λα Κορούνια επικρατώντας με 3-0.




 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ