aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔώρα σε άπορα παιδιά της ακαδημίας της ΑΕΛ

Δώρα σε άπορα παιδιά της ακαδημίας της ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με πρωτοβουλία της προέδρου του ΚΕΠΑΚΥ, Ασουσένα Σοφοκλέους, συζύγου του προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παράδοσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρηματικής εισφοράς από  την εταιρεία Stoiximan.gr.

Οι υπολογιστές θα δοθούν σε παιδιά της ακαδημίας της ΑΕΛ, τα οποία αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο διευθυντής της ΑΕΛ Δημήτρης Λιαννέλης, αφού ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρεία Stoiximan.gr αναφέρθηκε στην κοινωνική δραστηριότητα του ΚΕΠΑΚΥ:

«Ευχαριστούμε την χορηγό εταιρεία μας. Είναι δίπλα μας. Αυτό το δώρο πηγαίνει σε μαθητές ποδοσφαιριστές μας. Θα είναι σημαντικό εργαλείο για αυτούς. Ευχαριστούμε και την κυρία Σοφοκλέους για την προσφορά της μέσω του ΚΕΠΑΚΥ».

Εκ μέρους της Stoiximan.gr μίλησε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος: «Κάνουμε πράξη αυτό που λέγαμε ότι η εταιρεία θα προσφέρει και άλλα εκτός από τη χορηγία. Βρισκόμαστε στην white list στο θέμα της αδειοδότησης. Καλή δύναμη στην κυρία Σοφοκλέους για το έργο της». Από την πλευρά της η Ασουσένα Σοφοκλέους, η οποία έχει έντονη δραστηριότητα προσφέροντας κοινωνικό έργο σημείωσε: «Ευχαριστούμε την ΑΕΛ και την εταιρεία Stoiximan. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά αυτά τα δώρα. Καλή δύναμη σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ