aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Διπλό» πρόκρισης για την Μπάγερν, ανοί«χ»τοι λογαριασμοί στην Ιταλία (vids)

«Διπλό» πρόκρισης για την Μπάγερν, ανοί«χ»τοι λογαριασμοί στην Ιταλία (vids)

Με… αέρα πέρασε από τον Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Μπάγερν, καθώς επικράτησε με 0-3 της Τσέλσι και έθεσε πολύ γερές βάσεις για πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπαρσελόνα δραπέτευσε με την ισοπαλία (1-1) από τη Νάπολι και έγινε το αφεντικό για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Έτοιμη για προημιτελικά η «καυτή» Μπάγερν. Με τους Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι να κάνουν όργια, οι Βαυαροί έκαναν… πλάκα στην έδρα της Τσέλσι και με το 3-0, μετέτρεψαν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Από την άλλη, ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Νάπολι και Μπαρσελόνα (1-1), με τον προπονητή της Ιταλικής ομάδας, Τζενάρο Γκατούσο να βραχυκυκλώνει τον Μέσι και να παίρνει αποτέλεσμα που του επιτρέπει να ονειρεύεται την πρόκριση στο Καμπ Νου. Βέβαια το φαβορί του ζευγαριού παραμένει η Μπαρσελόνα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!

Τσέλσι – Μπάγερν 0-3

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ, Κόβατσιτς, Τζέιμς, Ζιρού, Μάουντ.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Αλκάνταρ, Κίμιχ, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόφσκι.

Σκόρερ: 51′, 54′ Γκνάμπρι, 76′ Λεβαντόφσκι

Αποβολές: Αλόνσο


Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μακσίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντέμε, Ζιελίνσκι, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Βιντάλ, Ουμιτιτί, Γκριζμάν, Φίρπο, Μέσι.

Σκόρερ: 30′ Μέρτενς / 58′ Γκριζμάν

Αποβολές: -/-

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ