aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίνει τον Φελαϊνί και θέλει τον Φρεντ ο Μουρίνιο

Δίνει τον Φελαϊνί και θέλει τον Φρεντ ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει συμφωνήσει στην παραχώρηση του Μαρουάν Φελαϊνί στην Μπεσίκτας και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο δυναμικός Βέλγος διεθνής μέσος, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας. Σύμφωνα με το σχετικά ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο μάνατζερ του Φελαϊνί ταξίδεψε στη γειτονική μας χώρα και έκλεισε τη συμφωνία για τη μετεγγραφή του Βέλγου μέσου στην Μπεσίκτας τον Ιανουάριο, με το κόστος να φθάνει τα 17 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, τον Βραζιλιάνο Φρεντ από τη Σαχτάρ Ντόντετσκ φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Μουρίνιο για αντικαταστάτη του Φελαϊνί. Ο Φρεντ αγωνίζεται στην Ουκρανία από τον Ιούλιο του 2013 και διανύει φέτος μια από τις πιο παραγωγικές του σεζόν, έχοντας συμπληρώσει υπό τις οδηγίες του Πάουλο Φονσέκα 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η τιμή του δεν ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ. Οι εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τρέχουν» και σύντομα αναμένεται να προκύψουν ίσως ανακοινώσεις.

Εν τω μεταξύ ο Ιρλανδός διεθνής Λίαμ Μίλερ δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, παλεύοντας με τον καρκίνο και τα μηνύματα υποστήριξης στο Διαδίκτυο είναι αρκετά. Ο 36χρονος μέσος αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη διετία 2004-2006, ενώ στην καριέρα του πέρασε και από τις Σέλτικ, Λιντς, Σάντερλαντ και ΚΠΡ μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ