aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔημητρίου: «Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα»

Δημητρίου: «Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τη σκέψη καρφωμένη στην αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον τελευταίο αγώνα της α’ φάσης του πρωταθλήματος που θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα. Μπορεί το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ (2-2) να έχει αφήσει πικρή γεύση στο φινάλε, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται στα τελευταία παιχνίδια.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με νίκη στο σπίτι μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια και την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στο «Goal News». Η ΑΕΚ δεν έχει συνηθίσει να αφήνει βαθμούς εντός έδρας απέναντι σε ομάδες που φαινομενικά έχει το πάνω χέρι και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα.

«Στον πρώτο γύρο φύγαμε ηττημένοι από το Παραλίμνι, έτσι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να υποτιμήσουμε ούτε στο ελάχιστο την ΕΝΠ και δεν θα το κάνουμε. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, όμως ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Δεν θα έχουμε τον προπονητή μας στον πάγκο, αλλά έχουμε τον Ιντάλγο και τον Χαραλάμπους που θα τον αντικαταστήσουν», ανέφερε ο Δημητρίου ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ.

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα, είπε: «Πάντα θέλουμε να βλέπουμε πιο ψηλά. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε πού βρισκόμαστε. Σαφέστατα και θέλουμε να μειώσουμε την απόσταση βαθμολογικά, αλλά πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα».

Στην ΑΕΚ δεν ήταν θετικοί στη διακοπή του πρωταθλήματος στο αίτημα της Ανόρθωσης για αναβολή της 22ης αγωνιστικής. Άλλωστε το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας βρήκε ρυθμό στα τελευταία ματς και παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, θα ήταν ρίσκο για την ίδια να σταματήσει το πρωτάθλημα στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θα έβλεπε με θετικό μάτι μία τέτοια εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ