aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δικαιώνεται πανηγυρικά η διοίκηση της ομάδας μας!»

«Δικαιώνεται πανηγυρικά η διοίκηση της ομάδας μας!»

Μήνυμα για στήριξη ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση απευθύνουν οι ΑΕΚ Supporters μέσω της σελίδας τους στο Facebook. Παράλληλα αναφέρονται στην ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για τις φιλοξενούμενες ομάδες και τονίζουν πως είναι η ίδια διαδικασία που απαιτείται για τους αγώνες στο ΑΕΚ Αρένα.

Αναλυτικά:

«Όταν ζητάς κάτι, για να το πετύχεις πρέπει να το διεκδικήσεις! Μαζικά πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας για να διεκδικήσει ακόμα μία νίκη, αυτή την φορά ενάντια στην Ανόρθωση την Κυριακή 7/1/2017 στις 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Φίλοι της ΑΕΚ, όταν η ομάδα μας εφάρμοζε την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για τις φιλοξενούμενες ομάδες, όλοι μας χλεύαζαν και προχωρούσαν με διάφορες ενέργειες για να επιτύχουν τον σκοπό τους! Όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά σήμερα με την απόφαση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δικαιώνεται πανηγυρικά η Διοίκηση της ομάδας μας! Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι αυτό το σωματείο δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ (www.cfa.com.cy) και συγκεκριμένα κάνοντας κλικ εδώ».

Η διαδικασία είναι για τους περισσότερους από εμάς γνωστή καθώς είναι η ίδια η οποία χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου στο Αρένα. Σε περίπτωση που θα θέλατε κάποια βοήθεια σε σχέση με την διαδικασία, μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου (επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΚ). Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια θα πρέπει να εκτυπωθούν και οι κάτοχοι να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα καθώς θα γίνει σχετικός έλεγχος πριν την είσοδο στο στάδιο. Εν τη Ενώσει η Ισχύς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ