aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιεκδικούν θέση οι Ζούνιορ και Σίλβα

Διεκδικούν θέση οι Ζούνιορ και Σίλβα

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει από σήμερα στη διάθεσή του στις προπονήσεις τους Βοζίνια και Σοάρες, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου, τους Γουίλερ, Ηλία, Κεραυνό, οι οποίοι ήταν με τις μικρές Εθνικές Κύπρους, και τον Ζντραφκόφακι ο οποίος ήταν με την Εθνική Ελπίδων των Σκοπίων. Από προχθές επέστρεψαν επίσης οι διεθνείς Νικολάου και Αβραάμ.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι πιθανό να προβεί σε αλλαγές μεθαύριο απέναντι στη Δόξα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τον Άρη, πριν από τρεις εβδομάδες. Ο Ντόσα Ζούνιορ διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Λεάντρο Σίλβα. Ο τελευταίος μπορεί να αναλάβει τον δημιουργικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. O 23χρονος Πορτογάλος, ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην Ακατέμικα, έχοντας 19 συμμετοχές και 2 γκολ, προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο. Είχε αγωνιστεί και στην Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας. Αν αρχίσει ο Σίλβα, θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Ρεζέντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ