aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιαζύγιο στην Ανόρθωση!

Διαζύγιο στην Ανόρθωση!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy η Ανόρθωση προχώρησε τώρα σε κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Γκιγιέρμε Σάντος. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, μετά από ένα χρόνο, αποτελεί παρελθόν από την «Κυρία».

Τα ανοικτά μέτωπα στην Ανόρθωση είναι πάρα πολλά και σίγουρα η βδομάδα που διανύουμε θα φέρει αρκετές εξελίξεις. Ιδιαίτερα για κάποια θέματα που έχουν τραβήξει αρκετά, από πλευράς «Κυρίας» εκτιμάται ότι πρέπει να τελειώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει και ο Χεσούς-Μαρία Ερέρο του οποίο του συμβόλαιο ανανεώθηκε αυτόματα λόγω των συμμετοχών του, ενώ δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Φιλίπε Ολιβέιρα μιας και ένα οικογενειακό πρόβλημα τον ωθεί να κοιτάξει αλλού για το μέλλον του. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να φέρουν εξελίξεις και σε αυτό τον τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ