aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔένουν οι πύργοι στην άμυνα

Δένουν οι πύργοι στην άμυνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζούνιορ αποτελούσε πέρσι με τον Σιέλη ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο και απλά ο Λαφράνς περίμενε την απουσία ενός από τους δύο για να αγωνιστεί. Μέχρι το τέλος του 2016 οι δύο τους  δεν είχαν παίξει μαζί ούτε λεπτό.

Αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΛ για πρώτη φορά στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση στις 15 Ιανουαρίου 2017. Ακολούθησαν έξι παιχνίδια που ήταν μαζί, μέχρι τον αγώνα της 12ης Φεβρουαρίου απέναντι στην ΑΕΚ, στο οποίο ο Ζούνιορ  τέθηκε νοκ άουτ. Φέτος οι δυο τους, όπως φαίνεται, θα αποτελούν τους πύργους της άμυνας μπροστά από τον Βοζίνια.

Ο Ζούνιορ είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και από τη στιγμή που ξεπέρασε το πρόβλημά του, έκανε το περασμένο Σάββατο την επιστροφή του στο ματς με την ΑΕΖ. Όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τη Δόξα, υπάρχει χημεία ανάμεσά τους. Προπονούνται για δεύτερη σεζόν μαζί και είναι λογικό,  ο ένας να ξέρει το παιχνίδι του άλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ