aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν θεωρούμε πως ήταν πέναλτι, αλλά συμβαίνει…»

«Δεν θεωρούμε πως ήταν πέναλτι, αλλά συμβαίνει…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το ψεσινό αποτέλεσμα στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αφήνει πικρία στους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας, αφού οι ποδοσφαιριστές κρατούσαν καλά το 0-0 μέχρι το 90’ και με λίγη περισσότερη τύχη μπορούσαν να αποδράσουν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με βαθμολογικό όφελος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της προσφυγικής ομάδας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα με την Ανόρθωση, τονίζοντας αρχικά ότι «είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνολική παρουσία των παικτών μας, οι οποίοι διεκδίκησαν βαθμό ή βαθμούς».

Προσθέτοντας, ανέφερε: «Είχαμε μία σπουδαία χαμένη ευκαιρία στα τελευταία στάδια με τον Κυπριανού. Αν σκοράραμε στη φάση αυτή, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη από ένα απόρθητο φρούριο. Κρατήσαμε καλά το 0-0, μέχρι το 90’ όπου δόθηκε το πέναλτι. Ήταν ένα ματς όπως το περιμέναμε. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει σε μεγάλο βαθμό η Ανόρθωση, γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα αήττητη και φορμαρισμένη που θα μας έβαζε πίεση. Δουλέψαμε αρκετά τις προηγούμενες μέρες και σε ένα πλάνο αμυντικό. Γι’ αυτό και είχαμε ως στόχο να προσπαθήσουμε μέσω των λιγοστών ευκαιριών που θα είχαμε μέσω αντεπιθέσεων και σε όσες μας παρουσιάστηκαν δυστυχώς δεν είχαμε καθαρό μυαλό».

Για τη φάση του πέναλτι με το οποίο η Ανόρθωση πήρε τη νίκη, πρόσθεσε: «Για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν καλή διαιτησία γενικά. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο μετά από 14 αγώνες από τη διαιτησία και δεν ακολουθούμε τακτική πίεσης στους διαιτητές όπως άλλες ομάδες. Ήταν ένα ανθρώπινο λάθος, θεωρούμε ότι δεν ήταν πέναλτι, αλλά σε τέτοιες φάσεις δύσκολες μπορεί να γίνει λανθασμένη εκτίμηση».

Συνεχίζοντας είπε: «Γνωρίζουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε. Βάλαμε στόχο στα τελευταία ματς, αλλά και σε αυτά που ακολουθούν πριν από τα Χριστούγεννα να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να είμαστε κοντά στους ανταγωνιστές και με την ενίσχυση του Ιανουαρίου να δυναμώσουμε και να μπορούμε να παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Το κυριακάτικο (18:00) ματς με τον Άρη στην έδρα μας, είναι το κρισιμότερο όλων έως τώρα. Ο κόσμος μας πρέπει να αφήσει τις πικρίες και όλα τα προβλήματα στην άκρη για το καλό του σωματείου, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να βάλει θετική πίεση στους παίκτες μας και στον αντίπαλο και να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό τον “τελικό”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ