aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα «Δεν θα μείνει αρκετό καιρό στην Κύπρο ο Ανανίτζε»

 «Δεν θα μείνει αρκετό καιρό στην Κύπρο ο Ανανίτζε»

Πεπεισμένος πως ο Τζάνο Ανανίτζε δεν θα μείνει για αρκετό διάστημα στην Κύπρο και την Ανόρθωση δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Soviet sports» ο συμπαίκτης του νέου αποκτήματος της «Κυρίας» στην Εθνική Γεωργίας, Σόλομον Κβιρκβέλια.

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για τον Τζάνο Ανανίτζε καθώς οι δυο τους πέραν από συμπαίκτες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας διατηρούν φιλική σχέση. Πάντως, ο δημοσιογράφος πιάστηκε… αδιάβαστος καθώς λανθασμένα στην ερώτησή του είπε ότι ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη Γεωργία.

«Είμαστε φίλοι. Δεν έχει πάει στη Γεωργία, αλλά είναι στην Κύπρο με προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ στην ομάδα είναι κι άλλοι τέσσερις Γεωργιανοί ποδοσφαιριστές. Τον υποδέχθηκαν πολύ θερμά εκεί όλοι οι συμπατριώτες. Δεν πιστεύω ότι θα μείνει αρκετό καιρό στην Κύπρο. Θα κάτσει λίγο για να βρει τη φόρμα του και μετά θα κοιτάξει να βρει μια καλύτερη επιλογή σε σύλλογο της Ευρώπης για να συνεχίσει την καριέρα του».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο… Γιαννιώτας της χάρισε «χρυσάφι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ