aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν με φοβίζει η επιστροφή Τιμούρ»

«Δεν με φοβίζει η επιστροφή Τιμούρ»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο «Goal», ερωτηθείς πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση, ο Ανδρέας Παντελή απάντησε πως δεν τον φοβίζει το ενδεχόμενο αυτό, και πως γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας του Γεωργιανού τεχνικού.

«Στο ποδόσφαιρο έρχονται όλα μόνα τους. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις ποτέ τίποτα. Μπορείς να προγραμματίσεις πώς θα κινηθείς αλλά όχι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν με φοβίζει η επιστροφή Τιμούρ γιατί ξέρω τον τρόπο λειτουργίας του. Όμως όλα θα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους, διότι τίποτα δεν εξασφαλίζει την επιτυχία και τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψει κάποιος στην Ανόρθωση», είπε.

Για το κεφάλαιο προγραμματισμός και τον Αντριάν Κολούνγκα, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης είπε: «Μας προβληματίζει. Δεν πρόσφερε, είναι ακριβοπληρωμένος, τον τελευταίο καιρό είναι ξανά τραυματίας και προπονείται μόνος. Θα μιλήσω μαζί του. Με την εμπειρία της φετινής χρονιάς σίγουρα δεν μπορούμε να τον έχουμε και την επόμενη χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ