aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν μασάει η ΑΕΚάρα! (video+pics)

Δεν μασάει η ΑΕΚάρα! (video+pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω! Μία πολύ ουσιαστική ΑΕΚ, που δεν εντυπωσίασε, πήρε το ζητούμενο στην Ιρλανδία και με τη νίκη 0-1 έφερε την πρόκριση στα μέτρα της! Ο Τρουγιόλς ήταν αυτός ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα και πλέον τα πάντα εξαρτιόνται από την ομάδα του στον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στη Λάρνακα.

Πολύ μεγάλες φάσεις και σπουδαίο θέαμα δεν παρακολουθήσαμε στην έδρα της Κορκ, η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του Χουάν Πάμπλο τους επιθετικούς των γηπεδούχων και με το πλασέ του Τρουγιόλς στο 70ο λεπτό έφυγε νικήτρια από την Ιρλανδία.


Κορκ Σίτι (Τζον Κόλφιλντ): Μακνάλτι, Μπίτι, Μακόρμαρκ, Ντελανί, Οκόνορ, Μπόλγκερ (75′ Καμπιόν), Μόρισι, Ντούλεϊ (62′ Σάντλιερ), Μπάκλι, Σέπαρντ (78′ Γκρίφιν), Μαγκουάιρ.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Χουάν Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα (90′ Ρουσιάς), Λαμπάν, Τομάς (77′ Τέτε), Χέφελ, Τρισκόφσκι (84′ Μπόλιεβιτς), Φλοριάν.

Σκόρερ: Τρουγιόλς 70′

Κίτρινες: Ντούλεϊ, Μπίτι, Γκρίφιν / Φλοριάν, Αντωνιάδης

Αποβολές: –

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεξιέ

Βοηθοί διαιτητές: Σιρίλ Μινιέ, Φιλίπ Ζεάν και

4ος διαιτητής: Καρίμ Αμπέντ


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ