aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν ήταν και η καλύτερη κλήρωση

Δεν ήταν και η καλύτερη κλήρωση

Η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη για τον Απόλλωνα. Στον δρόμο των κυανόλευκων βρέθηκαν η Λιόν, η Έβερτον και η Αταλάντα. Ο Απόλλων θα λάβει μέρος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στοχεύοντας στο καλύτερο με ταπεινότητα και σοβαρότητα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή σκέφτεται πλέον και τους αγώνες στην Ευρώπη όπως και το πρωτάθλημα.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να αρνηθεί τη διάκριση ο Κύπριος τεχνικός. Έχει ρίξει από προχθές το σύνθημα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, που είναι ο μεγάλος στόχος. Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων καλείται να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους του στην Ευρώπη, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, όταν δεν είχε τόσες απαιτήσεις.

Και επειδή ο Απόλλων για κάποιο διάστημα θα δίνει παιχνίδι ανά τέσσερις μέρες, θα χρειαστεί σωστή διαχείριση του ρόστερ και ενίσχυση. Οι έμπειροι Παπουλής και Μακρίδης είναι σχεδόν έτοιμοι, ενώ η διοίκηση ετοιμάζει άλλες μία ή δύο κινήσεις που θα βοηθήσουν στην καλύτερη στελέχωση στον μεσοαμυντικό τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ