aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν είναι αυτή η Νέα Σαλαμίνα»

«Δεν είναι αυτή η Νέα Σαλαμίνα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δύο σερί βαριές ήττες με το ίδιο σκορ (1-4) για τη Νέα Σαλαμίνα, η πρώτη από τον ΑΠΟΕΛ και η δεύτερη από τη Δόξα. Η διοίκησή της, όμως, δεν χάνει την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, κάτι που τόνισε στην «Goal News» ο Δημήτρης Λάζος: «Κάναμε πολύ άσχημο παιχνίδι και θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στον κόσμο μας πως δεν είναι αυτή η Νέα Σαλαμίνα».

Το μέλος του γραφείου Τύπου των ερυθρολεύκων δήλωσε ότι παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα και θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις για να έρθει η ανάκαμψη το συντομότερο δυνατόν. «Είναι θέματα τα οποία θα χειριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο, ώστε να κάνουμε νέα αρχή. Μεγάλος μας στόχος είναι να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό είναι το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε ρεπό χθες και σήμερα θα πιάσει δουλειά για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος». Ο Λάζος μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μόνο ο Γκαστόν Σανγκόι δεν είναι σε θέση να προπονηθεί, αλλά αισθάνεται καλύτερα και θα αρχίσει προπονήσεις σε περίπου μία εβδομάδα. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, τον οποίον θα αντιμετωπίσουμε μετά την ΑΕΚ».

Τέλος, ζητήσαμε να μας ενημερώσει για το παράπτωμα του Νταβίντε Γκράσι: «Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και αυτό είναι θετικό», αρκέστηκε να πει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ