aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν χάσαμε από τον ΑΠΟΕΛ, θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο»

«Δεν χάσαμε από τον ΑΠΟΕΛ, θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο»

Στην Πορτογαλική «Record» μίλησαν οι Μπρούνο Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Τιάγκο Γκόμες και Σεμέδο για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ (24/5), για το πώς βιώνουν την προετοιμασία και για το γεγονός ότι δεν έχασαν από τον ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα σεζόν.

Οι δηλώσεις τους:

Μπρούνο Βάλε: «Σε πέντε χρόνια στην ομάδα κέρδισα δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Η κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα στο σημείο που βρισκόμαστε. Ήμασταν κοντά στην κατάκτηση του τίτλου για δύο ή τρία χρόνια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορούμε να νικήσουμε τον ΑΠΟΕΛ, άλλωστε το κάναμε πριν ένα περίπου μήνα».

Ζοάο Πέδρο: «Νιώθω την αγάπη του κόσμου και θα ήταν εξαιρετικό να ανταποδώσουμε αυτή την υποστήριξη με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Υπάρχει άγχος για τον τελικό, αλλά ελπίζουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, δεν φοβόμαστε. Παίξαμε τρείς αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τώρα και κερδίσαμε τα δύο και είχαμε μία ισοπαλία γι’ αυτό και είμαστε αισιόδοξοι».

Τιάγκο Γκόμες: «Οι συμπαίκτες μου έδειξαν ήδη εικόνες από τον περσινό τελικό και τη γιορτή που επακολούθησε. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, η ατμόσφαιρα φαντασμαγορική και στο τέλος όλοι έφυγαν με το λεωφορείο να πανηγυρίσουν. Θέλω φέτος να το ζήσω και εγώ αυτό».

Σεμέδο: «Έχουμε αρκετή ποιότητα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να νικήσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Δεν έχουμε χάσει από τον ΑΠΟΕΛ ακόμη στην τρέχουσα σεζόν και έχουμε τη δυνατότητα να κερδίζουμε ξανά. Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την κατοχή και να επιτίθενται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ