aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν απαντούν με ένα «ναι» ή ένα «όχι»

Δεν απαντούν με ένα «ναι» ή ένα «όχι»

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το κεφάλαιο «Αμπντουλαΐ Σιεού» θα είναι μεγάλο, να το θυμηθείτε. Το συμβόλαιό του λήγει τον επόμενο Μάιο και στην Ανόρθωση επιθυμούν διακαώς την παραμονή του, αφού η προοπτική να μεταπωληθεί μελλοντικά σε αρκετά υψηλή τιμή, είναι μεγάλη, ενώ ας μην ξεχνάμε πως αν κληθεί στην τελική επιλογή της Νιγηρίας για το Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία, η «Κυρία» θα βγει επίσης οικονομικά κερδισμένη.

Λογικά, λοιπόν, θα είναι ένα μελλοντικά «καυτό» ζήτημα η ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς Νιγηριανού άσου και οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα είναι συνεχώς στην… πρίζα μεχρι να υπάρξει κατάληξη. Πάντως, βάσει των αναφορών του αναπληρωτή προέδρου της προσφυγικής ομάδας, Κυριακού Γιάγκου στον Active (107.4 & 102.5), είναι σε πολύ αρχικά στάδια η επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

«Για να γίνει μια ανανέωση υπάρχουν πολλές παράμετροι, είναι το οικονομικό, η χρονική στιγμή και πολλά άλλα. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε ένα “ναι” ή με ένα “όχι”. Δεν μιλήσαμε ούτε για λεφτά, ούτε για συμβόλαιο. Υπάρχει θετικό πνεύμα στο κλίμα, στην οργάνωση και στο πως λειτουργεί η Ανόρθωση», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ