aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν αμφισβητεί κανένας τη νίκη μας»

«Δεν αμφισβητεί κανένας τη νίκη μας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου δήλωσε μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 3-1: «Είναι διαφορετικό ο τρόπος που παίρνεις τη νίκη. Θέλαμε την νίκη να πάρουμε ψυχολογική ώθηση αρκεί να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, μπράβο σε όλους το διασκεδάζουμε σήμερα από αύριο βλέπουμε τη Δόξα που έστειλε μηνύματα. Δεν αμφισβητεί κανένας τη νίκη μας, εκεί που πήγαμε να πιεστούμε πετύχαμε και τρίτο γκολ ήταν πανάξια νίκη».

Και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν εξαιρετικός δεν έχει να κάνει με τον αριθμό αλλά με την παρουσία του. Πρέπει να παραμείνουμε με τα πόδια στο έδαφος να μην θεωρήσουμε ότι έχει γίνει κάτι πρέπει να πάρουμε την νίκη την Τρίτη με τη Δόξα. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά ο κόσμος σήμερα ήταν εκπληκτικός, τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε ακόμη περισσότερη στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ