aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε»

«Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε»

Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Ρόνι Λέβι, ούτε διαφοροποίησης στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης ξεκαθάρισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 &102.5) ο αναπληρωτής πρόεδρος της «Κυρίας» Κυριακός Γιάγκου.

Θα υπάρξει διαφοροποίηση του προγραμματισμού; «Όχι, γιατί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Έχουμε μόνο μία θέση για ξένο ή κοινοτικό. Δεν διαφοροποιεί το πλάνο ενίσχυσης γιατί σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι συμπληρωμένο».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μεγαλώνει η οικονομική «τρύπα»

Υπάρχει θέμα Ρόνι Λέβι; «Κανένα θέμα δεν υπάρχει. Έχουμε πει ότι είμαστε ομάδα, και όταν λέμε ομάδα βάζουμε και εμάς μέσα που διοικούμε την Ανόρθωση και το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Μαζί θα βρούμε τη λύση, μαζί θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο, από αυτή την αγωνιστική αποτυχία για να πορευτούμε για την Ανόρθωση της νέας χρονιάς. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτό το προπονητικό επιτελείο μας έχουν οδηγήσει πέρσι στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να πούμε από τη μία μέρα στην άλλη ότι παίκτες και προπονητές που αποθεώνονταν πέρσι, σήμερα δεν είναι καλοί. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, πρέπει να είμαστε νηφάλιοι και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι και εμείς που διοικούμε και οι υπόλοιποι ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε».

Διαβάστε επίσης: Το Γιουρόπα Λιγκ δεν πλήρωσε καν το συμβόλαιο του Λαβόρδε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ