aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧρύσης: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι»

Χρύσης: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι»

Στο γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ ο Χρύσης Μιχαήλ. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι με μια μόνο προπόνηση δεν μπόρεσε να δώσει πολλά, πέρνα από κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, ενώ παράλληλα εξήγησε πως ότι βγήκε σήμερα στο γήπεδο ήταν αυτό που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Χρύσης Μιχαήλ:

«Είναι η πρώτη φορά που μιλώ από την μέρα που ανέλαβα τη Νέα Σαλαμίνα. Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ που με εμπιστεύτηκε. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκομαι. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι μετά και το σημερινό παιχνίδι όλα θα πάνε όπως τα θέλουμε.

Σαν Νέα Σαλαμίνα θέλαμε πάρα πολύ να προχωρήσουμε. Έχει τελειώσει αυτό το παιχνίδι, θα το αφήσουμε πίσω και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θέλω να κρατήσω το πάθος, την διάθεση και την θέληση που έδειξαν τα παιδιά σήμερα. Με μια προπόνηση δεν μπορούσαμε να δώσουμε πάρα πολλά εκτός από κάποιες κατευθυντήριες γραμμές. Ότι έχει βγει σήμερα στο γήπεδο είναι αυτό που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ξέρουν που αγωνίζονται και από εδώ και μπρος στόχος μας σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι η νίκη. Πήραν χρόνο κάποια παιδιά που έδειξαν ότι στη συνέχεια θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Να ευχηθώ στην ΑΕΛ καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την πρόκριση της. Εμείς ξεκινάμε δουλειά από απόψε, για το αμέσως επόμενο παιχνίδι στην Πάφο. Αντιλαμβάνεστε ότι μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη, ούτως ώστε όσο πιο νωρίς η ομάδα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ