aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Όταν ενοχλεί κάτι τον Κετσπάγια θα το πει»

Χριστοφόρου: «Όταν ενοχλεί κάτι τον Κετσπάγια θα το πει»

Τεράστιας σημασίας ο αγώνας της προσεχούς Δευτέρας ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα για την «Κυρία» αφού από τη μια πρέπει να πετύχει την πρώτη της νίκη στην φετινή χρονιά επί της ομάδας της Λεμεσού ώστε να μην χάσει το τρένο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Αυτό παραδέχθηκε και ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Για το χθεσινό παιχνίδι του Κυπέλλου: «Μαχητική ομάδα η Καρμιώτισσα, το ξέραμε από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το 2-1 μας δίνει προβάδισμα, αλλά δεν τελειώνει εδώ, έχουμε δουλειά στον επαναληπτικό».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Από χθες βράδυ γυρίσαμε σελίδα και το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού μας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να μπούμε γερά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα γίνουν πολλά ντέρμπι, κερδισμένος θα βγει όποιος είναι πιο αποτελεσματικός. Είναι τέτοιες οι ισορροπίες που όλα τα παιχνίδια δίνουν κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς. Το ζητούμενο για εμάς είναι να κερδίσουμε την Δευτέρα. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν παιχνίδια με λιγότερη σημασία από τα υπόλοιπα, είναι όλα σημαντικά».

Για το σχόλιο του Κετσπάγια: «Ο προπονητής μας είναι άνθρωπος που όταν κάτι τον ενοχλεί θα το πει. Οι τρεις από τους τέσσερις πυλώνες λειτουργούσαν. Δεν αφορά σε κάτι την ομάδα που ήταν γηπεδούχος, γιατί η Καρμιώτισσα έχει τις ρίζες της στην Αμμόχωστο, εδρεύει προσωρινά στη Λεμεσό και αγωνίζεται στην Πάφο. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν έχουμε κανένα θέμα με την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ