aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοδούλου: «Δεν με φοβίζει, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Χριστοδούλου: «Δεν με φοβίζει, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας μετά από τη νίκη επί της ΕΝΠ στην έδρα της με 2-0, ανέφερε πως υπήρχε άγχος μετά από τις δύο ήττες που προηγήθηκαν και τόνισε πως ακόμη χρειάζεται χρόνο η ομάδα του για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, αλλά δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Είναι φυσιολογικό να έρχεται το άγχος. Μπήκαμε δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά και βρήκαμε κλασικές ευκαιρίες. Μετά το 20λεπτο η Ένωση είχε κάποιες προϋποθέσεις. Ήταν φυσιολογικό για μια καινούργια ομάδα. Η δική μας ομάδα εκτός από τα δυο γκολ είχε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ. Σκοπός ήταν οι τρεις βαθμοί και δεν μας ενδιέφερε η εμφάνιση. Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται το χρόνο της.

Έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου τη Τετάρτη και ακολούθως με τη Δόξα. Από ‘δω και πέρα η ομάδα πρέπει να έχει καλύτερες εμφανίσεις και να παίρνει και τις νίκες. Ο κόσμος για μια ακόμα χρονιά είναι δίπλα στην ομάδα. Υποσχόμαστε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να κάνουμε καυτή έδρα το “Αμμόχωστος”. Πάνω απ’ όλα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μεγάλες ομάδες με πολλά λεφτά, δεν μπορούν να δέσουν σε λίγο χρονικό διάστημα. Δεν με φοβίζει, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βγάλει αυτό που εμείς πιστεύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ